Dien nu gemakkelijk uw zienswijze in op de omstreden plannen

Tijd voor actie! De omstreden plannen waarmee de gemeente Arnhem de bouw van 430 woningen in Stadsblokken-Meinerswijk toe wil staan zijn onlangs gepubliceerd. Stichting Kloppend Stadshart en Milieudefensie Arnhem hebben een pagina gemaakt over hoe u gemakkelijk kunt reageren op de plannen. Door uw mening te geven kan de gemeente tot een ander besluit gedwongen worden en kunnen de plannen gewijzigd of gestopt worden.

Laat nu aan de gemeente horen wat u van de plannen vindt voor het te laat is! Sluitingsdatum is 14 maart.

Bekijk hier de pagina en laat van u horen!

2 Reacties op “Dien nu gemakkelijk uw zienswijze in op de omstreden plannen”

 1. heb de ‘Arnhemse Versie’ van de voorbeeldvisie opgestuurd en de volgende ‘persoonlijke noot’toegevoegd.. nu maar hopen dat het gelezen wordt want na ‘2012’ heb ik er niet alle vertrouwen in..
  Persoonlijke noot:
  De punten hieronder zijn afkomstig van de voorbeeldvisie van Kloppend Hart; ik ondersteun integraal alle genoemde bezwaren die daarin vermeld staan maar ik voel me in het bijzonder aangesproken door de volgende punten:
  Nr 7: we (echtpaar op leeftijd) gaan vaak voor een wandeling het gebied in. Vanuit de binnenstad via de Frostbrug in no time in de weldadige rust van de Stadsblokken. Een ideale aanloop naar Meinerswijk waar we dan afhankelijk van de ‘dagvorm’een kleinere of grotere struinronde lopen.en echt..Stadsblokken mag er dan niet zo gelikt bijliggen maar het is nu al een prachtig , karakteristiek en vooral rustgevend gebied waar naar ons inzicht niet veel aan veranderd hoeft (dient) te worden.
  In de nieuwe plannen wordt M’wijk voor veel binnenstadsbewoners dan nog vaker een ‘brug te ver’.

  Pnt 7 tm 14
  En als je dan ook nog eerst door (weer) een nieuwe dichtbevolkte woonwijk moet laveren wordt de drempel voor een bezoek aan het ‘echte natuurpark’wel erg hoog.Mijn advies dus: Arnhem, ga bij de bestemming voor de leefbaarheid van de hele (binnen)stad en laat Stadsblokken een oase blijven voor Alle Arnhemmers. .Wat de gevolgen van 400 woningen (600 bewoners, 300 auto’s,100 huisdieren etc )metdit gebied gaan doen wordt mi zwaar onderschat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.