Stand van zaken bestemmingsplan en beroepsprocedure

Het bestemmingsplan voor Stadsblokken Meinerswijk is net voor het kerstreces door de gemeenteraad van Arnhem vastgesteld. Op 26 januari jl. heeft de gemeente het besluit met bestemmingsplan ter inzage gelegd. Alle mensen die eerder in deze zaak een zienswijze hebben ingediend hebben 6 weken de tijd om in beroep te gaan. Dus een beroepsschrift moet uiterlijk 8 maart zijn ingediend. Stichting Kloppend Stadshart, Milieudefensie Arnhem, het collectief van bewoners van de Haven van Coers en nog andere belanghebbenden gaan in ieder geval samen met Habitat advocaten beroep instellen bij de Raad van State, de hoogste bestuursrechter van Nederland.

Wij kunnen alle hulp goed gebruiken en daarom vragen we iedereen maar met name ook jou, indiener van een zienswijze, of je je voor de juridische procedure naar de Raad van State bij ons wil aansluiten bij ons collectief. Samen staan we sterk en kunnen we de benodigde fondsen (via bv een rechtsbijstandsverzekering) bij elkaar krijgen om samen met het advocatenkantoor een inhoudelijk sterk beroep op te stellen. Als je niet wilt instappen, kun je natuurlijk altijd zelf beroep instellen. En je kunt daarnaast ook altijd ons juridische proces financieel ondersteunen via CROWDFUNDING.

Als je mee wilt doen met het collectief, laat het ons dan z.s.m. weten via het contactformulier of via één van je contactpersonen in de buurt.

Als je individueel in beroep gaat, willen we dat ook graag weten. Je kunt dat melden via de e-mail of website, zoals hierboven genoemd

We horen graag van je!

Stichting Kloppend Stadshart, mede namens Milieudefensie Arnhem en Bewonerscollectief Haven van Coers

Link naar de stukken: https://zoek.officielebekendmakingen.nl/gmb-2021-22594.html

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.