Woon de zitting over Stadsblokken-Meinerswijk bij

Maandag 9 mei 2022 om 13:00 is de vervolgzitting bij de Raad van State in de beroepszaak van Stichting Kloppend stadshart, Milieudefensie Arnhem en andere betrokkenen over onder andere het bestemmingsplan, de watervergunning die voorzien in een woonwijk van 430 woningen in de uiterwaard Stadsblokken-Meinerswijk. Het thema van deze zitting is waterveiligheid.

Veel mensen hebben ons de afgelopen jaren op verschillende manieren gesteund. Wij willen iedereen die kan en wil dan ook graag vragen om bij deze zitting aanwezig te zijn zodat we kunnen laten zien hoe belangrijk dit onderwerp is. Niet alleen voor Arnhem, maar voor heel Nederland.

Er zijn geen coronamaatregelen meer en de zitting is deze keer voor iedereen vrij toegankelijk. Zorg wel dat u ruim op tijd aanwezig bent en een geldig legitimatiebewijs mee heeft. De zitting wordt gehouden in het gebouw van de Raad van State op de Kneuterdijk 22 in Den Haag. Zelf zijn wij aanwezig met ons team van juristen namens de 12 partijen. Wij zien u graag dan!

Voor meer informatie zie de officiƫle website van de Raad van State.

Mocht u niet in de gelegenheid zijn om te komen, wilt u ons dan steunen door crowdfunding? Een bijdrage helpt ons enorm om de juridische kosten te kunnen dekken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.